Welkom in het Inkijkmuseum

Het Inkijkmuseum is het kleinste museum van de stad Eindhoven, maar het beheert wellicht de grootste hedendaagse internationale kunsttentoonstelling die Nederland rijk is.

Het Inkijkmuseum is gehuisvest in het oude Spoelhuis, tegen de Dommel, in het centrum van de stad.

Het is een locatie waar op micro niveau de meest verschillende activiteiten plaats vinden; muziek en kleinkunst voorstellingen, exposities, artist-in-residence, hostel (Bed & Paintings) en groepsaccommodaties, restaurant, woonhuis en uitvalsbasis van een internationaal opererend theaterprogramma.

Het inkijkmuseum bereidt nu een nieuwe fase voor, een fase waarin de het huis verandert in een omgeving. Een globaal dorp met toevallige en minder toevallige passanten.
Volg de website of de facebook pagina om op de hoogte te blijven van actuele activititeiten.

globaaldorp scherm sb rood 07 web wereldmaaltijd

globaaldorp scherm sb ramen 13 web globaaldorp scherm museum voorkant 15 web