Kunst en cultuur verbinden en inspireren. Het kan vaak gezegd worden, maar niet genoeg.

Een introductie:

De cultuur nodigt ons uit om elkaar te ontmoeten, vertelt verhalen en inspireert.

In het Globaal Dorp is er plaats voor het organiseren van een kleinschalig kunst- en cultureel programma voor een publiek tot 20 personen. Je kunt denken aan muziekoptredens, po√ęzie-avonden, filmvoorstellingen, tentoonstellingen enz. Ons podium is multicultureel, met het idee om mensen en landen bij elkaar te brengen en het laat ons zien wie jullie/we zijn. Het is klein, maar het is grenzeloos.

We vinden organiseren van culturele evenementen leuk, maar het zou veel leuker zijn als we het samen met jou doen.

Je bent van harte welkom om je eigen programma voor te stellen, wij zullen jou ondersteunen bij de organisatie en promotie van het evenement. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze culturele afdeling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.