Met taal kom je verder

Nederlandse taal-programma

De Nederlandse taal is niet gemakkelijk. We begrijpen dat soms de prijzen voor de taalcursussen, de uren dat de lessen worden gegeven of hoe ze zijn georganiseerd, moeilijke obstakels zijn om te overwinnen. Het Globaal Dorp werkt samen met het initiatief "New In NL" (www.facebook.com/newinnl) dat een taalcursus Nederlands ontwikkelde. Met zijn betaalbare prijs, flexibele uren en vriendelijke docenten maakt onze taalcursus het leren van Nederlands interessant en toegankelijk voor iedereen.

Wij bieden de cursussen op niveau A1 en A2 en naast de reguliere lessen nemen de leerlingen deel aan gratis conversatielessen. Op die manier kunnen ze onmiddellijk in de praktijk brengen wat ze geleerd hebben en ze zullen zich meer ontspannen voelen om het Nederlands in het dagelijks leven te spreken. Alle andere activiteiten van het Globaal Dorp stimuleren het gebruik en het leren van de Nederlandse taal.

New In NL and the Global Village announce a new round of the Dutch language courses starting from January 23, 2017. Besides providing lessons at A1 and A2 level we give you free conversation lessons and create opportunities/activities for practicing the language and being involved in the Dutch society.

Each of the levels takes 36 hours divided in 16 lessons; one level costs 250 € and additional conversation practice with native speakers is free of charge.

- small groups (max. 8 students) and private lessons
- lessons given in the morning/evening/weekend
- friendly teachers, Dutch and internationals

For more information please come to the information meeting in the Global Village on Saturday, January 14 at 19:00 o’clock.

Find your way around in The Netherlands by following our language and support program!

ljilja flyer 2